RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Parlamentarii pășcăneni au mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată (VIDEO)

Cei doi parlamentari USL, senatorul Florin Constantinescu și deputatul Neculai Rățoi, au ieșit în prima zi de după victorie într-o conferință de presă unde au mulțumit electoratului pentru sprijinul și încrederea acordată. Potrivit primelor estimări oficiale deținute de cei doi lideri politici, candidații USL Pașcani au obținut un procent de peste 70%, fiind, se pare, cel mai mare procent pe județul Iași.

„A fost o campanie foarte grea unde s-au depus eforturi deosebite. Atât din partea noastră, a candidaților, cât și din partea echipei de campanie care a fost una foarte bună. Spre deosebire de campania din anul 2008, în acestă campanie am lucrat în echipă și aici mă refer la domnul Neculai Rățoi cât și domnul Anghel Stanciu. Această echipă a dat o putere mai mare electoratului și astfel am obținut un rezultat mai bun. Vreau să mulțumesc directorului de campanie, Bogdan Alexa și lui Adriana Cosău, dar și celoralți membri care s-au aflat în spatele acestor săptămâni de campanie, pentru faptul că au muncit, pot spune că ei au dus greul, și au fost alături de candidații USL ori de câte ori a fost nevoie. Nu în ultimul rând vreau să mulțumesc cetățenilor care ne-au acordat încrederea pentru un nou mandat și ne-au lăsat să-i reprezentăm pentru următorii ani în Parlamentul României. Cu această ocazie vreau să asigur toți primarii din Colegiul meu Senat că voi duce la îndeplinire cel puțin câte un proiect pentru fiecare. Mulțumesc Consiliului Local Pașcani, domnului viceprimar și celorlalți din administrația locală pentru sprijinul acordat la aceste alegeri prin deblocarea drumurilor de zăpadă, lucru ce a facilitat ieșirea cetățenilor la vot. Totodată, mulțumesc chiar și contracandidaților mei pentru că au dus o campanie curată, nu au fost atacuri la persoană chiar dacă a fost vorba despre o rivalitate politică, între candidați, și îi felicit pentru rezultatele obținute”, a declarat în conferința de presă de la sediul PSD, proaspătul senator Florin Constantinescu. „Vreau să mulțumesc cetățenilor din Pașcani și din comune pentru încrederea acordată. Au ieșit la vot și au arătat că au încredere în cei doi candidați USL. Asta nu înseamnă că ei nu așteaptă multe de la noi. Vreau să-i asigur că-i voi reprezenta cu cinste în Parlamentul României. Totodată, vreau să mulțumesc echipei de campanie din PSD care au muncit mult pentru a ajunge la aceste rezultate”, a declarat și deputatul Neculai Rățoi.

{flv}diverse/conferinta psd usl{/flv}

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Premierul Orban a numit un tânăr din Pașcani ministru secretar de stat

Marius Parteni

Lui Gabriel Ilășoaia i-a fost respinsă candidatura de către Biroul Electoral

Răzvan Grecu

Pantazi încearcă să-l păcălească pe Dragnea. A trimis fișa candidatului la partid, fără să explice dosarele în care este cercetat (DOC)

Marius Parteni
Încarcă...