NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Parcul Municipal se află într-o stare jalnică. Igienizarea de primăvară nu a avut loc nici până în acest moment

Odată cu încălzirea din ce în ce mai accentuată a vremii, pășcănenii se retrag către zonele umbroase. Din Păcate, Pașcaniul, oricum deficitar la metrii pătrați de spațiu verde pe cap de locuitor, nu poate oferi cetățenilor săi o ambianță civilizată nici măcar pe aleile Parcului Municipal.

 

Ne referim, în principal, la aleea principală a parcului, din zona deal, care stă mărturie, pe de o parte, mitocăniei omului de rând, care nu cunoaște noțiunea de „gunoiul se aruncă în coș”, iar pe de altă parte, indolenței administrației actuale, care nu au inclus igienizarea de primăvară a parcului pe lista sa de priorități.

  

În ultimele zile, extrem de toride, din ce în ce mai multe persoane, multe dintre ele cu copii mici, au fost văzute intrând pe aleea principală a parcului, din zona deal. Totodată, în zona palatului Cantacuzino, destui de mulți adolescenți vin zilnic pentru practicarea unor activități sportive în aer liber.

Facem un APEL, pe aceasta cale, către edilii orașului să trimită muncitorii de la serviciul Gospodăriei Comunale să stângă gunoaiele din iarbă și de pe alei, să tundă iarba crescută în exces, să cosească urzicile și buruienile care au o înalțime de mai bine de jumătate de metru, să măture aleile de crengile și resturile de flori cazute din copaci și, nu în ultimul rând, să revopsească băncile, bordurile și marcajele din zonă. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Guvernul a adoptat un act normativ care schimbă structura Instituţiei Prefectului

Redacția

Mandatul directorului interimar al Eco Salubritate ar putea fi prelungit mâine cu două luni!

Răzvan Grecu

Știri de la cititori: Lucrări de asfaltare prin ploaie!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site