RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi o ia pe urmele lui Crăciunescu: „Primarul e doctorul de odinioară sau profesorul de filozofie”

Primarul Dumitru Pantazi a ajuns la vorba fostului primar Grigore Crăciunescu. În ședința extraordinară de Consiliu Local care a avut loc ieri, acesta a susținut că nu are obligația să cunoască ce trebuie să conțină un proiect de hotărâre pentru ca acesta să fie considerat legal.

Edilul șef a dat vina, la fel ca fostul primar Grigore Crăciunescu, pe funcționarii publici din aparatul său de specialitate pentru că nu i-au atras atenția că proiectele de hotărâre privind constituirea Consiliilor de Administrație ale regiilor și societăților comerciale din subordinea CL sunt incomplete.

  

Mai mult, Pantazi l-a acuzat direct pe secretarul Zuzan că nu l-a informat despre lipsurile acestor proiecte în momentul în care a făcut convocare ședinței extraordinare: „ Domnule, primarul e doctorul de odinioară sau profesorul de filozofie. Eu am făcut multe lucruri aici (n.r. Primărie) care nu erau în atributul meu, să împing de la spate pe unul sau să trag de mână pe altul, că am niște noțiuni. Dar să iau locul aparatului de specialitate nu am să fac. Mie nu mi-ai spus domnule că pentru a fi un proiect corect trebuie asta, asta și asta”, i- a spus primarul Pantazi.

În replică secretarul Mircea Zuzan i-a atras atenția primarului Dumitru Pantazi că funcționarii din aparatul de specialitate al Primarului au făcut proiectele de hotărâre după expunerea de motive a edilului șef. Și din această cauză aceștia nu pot fi acuzați de nimic: „Vă deranjează că vă spun că proiectele sunt ilegale și incomplete. Oricine din aparatul de specialitate lucrează pe expunerea de motive a dumneavoastră. Dacă ea atât spune, atât se face”, a încheiat secretarul Mircea Zuzan.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Discuții între conducerea R.A.G.C.L. și Primărie pentru a evita închiderea gazului

Teona Gherasim

Dezbatere publică pentru alegerea stemei municipiului Pașcaniului (DOC)

Oana Cordoneanu

Propunere pentru o gestionare și rezolvare mai rapidă a problemelor din municipiu

Diana Marcu
Încarcă...