NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Panourile publicitare ale familiei Crăciunescu au fost donate Primăriei municipiului Pașcani

Consilierii locali sunt convocați vineri, 30 august, pentru ședința ordinară a lunii. Pe ordinea de zi se află un proiect de hotărâre inițiat de primarul Dumitru Pantazi cu privire la acceptarea donației făcute de către SC KARSUS IDEA SRL municipalității.

Societatea comercială administrată de Adrian Crăciunescu, fiul fostului primar al municipiului, a  donat către municipalitate un număr de 4 panouri publicitare amplasate pe domeniul public al Pașcaniului.

Cel mai probabil decizia a fost luată datorită problemelor legale privind conflictul de interese în care s-a aflat Grigore Crăciunescu, în calitate de primar, la momentul semnării contractului de închiriere a domeniului public cu  SC KARSUS IDEA SRL , firmă a cărei administrator era fiul său.

De altfel ideea donației a fost lansată într-o emisiune difuzată de Actualitatea TV în urmă cu câteva luni când actualul deputat Grigore Crăciunescu a anunțat că firma fiului său dorește să doneze panourile oricărui interesat.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Concurs pentru un post la Școala Profesională din Tătăruși

Redacția

Conferință de presă PNL Pașcani – Care sunt cele trei proiecte de hotărâre care așteaptă semnătura primarului (VIDEO)

Ema Roman

Rechizitoriu AgroComplex: procurorii DNA au pus sechestru pe aurul unui fost consilier local! Vezi despre câte kilograme e vorba!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site