RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Pacientă de 85 de ani, din Secția Îngrijiri Paliative, vindecată de coronavirus

O pacientă a secției de Îngrijiri Paliative transferată în data de 22 aprilie la Iași, s-a vindecat de noul coronavirus. Este vorba despre o femeia de 85 de ani de la Spitalul Municipal Pașcani, direcționată la Boli Infecțioase Iași, alături de alți 12 pacienți. 

Femeia a fost externată ieri, de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase “Sfânta Parascheva” din Iaşi, după ce rezultatele de laborator au confirmat faptul că s-a vindecat de COVID-19. “Pacienta provenea din Secţia de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Municipal Paşcani, fiind transferată la Iaşi pe data de 22 aprilie 2020, după ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Pacienta s-a intors ieri la Secţia de Îngrijiri Paliative de la unitatea medicală din Paşcani, suferind de afecțiuni cronice”, declară prefectul Județului Iași.


Conform informațiilor oferite de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul judeţului Iași, pe data de 5 mai 2020, datele centralizate evidenţiau faptul că 101 persoane au fost vindecate şi externate după testarea negativă pentru noul coronavirus.

Related posts

Alexandru Rafila, despre numărul real de îmbolnăviri în România: Sute de mii de români au trecut deja prin asta

Redacția

Moderna: Dacă va fi nevoie de un vaccin complet nou, va fi gata la începutul lui 2022

Redacția

O biserică va achita datorii medicale în valoare de 7.2 milioane de dolari, pentru 6.500 de oameni

Redacția
Încarcă...