NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pachete cu produse de igienă distribuite de Primăria Pașcani, ajutoare de la Uniunea Europeană

Pachete cu produse de la Uniunea Europeană distribuite persoanelor din Pașcani, beneficiare de venit minim garantat, cât și celor care încasează alocație pentru susținerea familiei.

Municipiul Pașcani a primit 1.051 de pachete. Acestea, care vor putea fi ridicate începând de luni, 20 ianuarie, vor include cinci periuțe de dinți, patru tuburi de pastă de dinți, un flacon de săpun lichid, o sticlă de șampon pentru copii și una de șampon pentru adulți, o pungă de 900 g de detergent pentru rufe colorate și aproape două kg de detergent pentru rufe albe.

Conform unui anunț postat pe pagina de facebook a Primăriei Pașcani, va fi anunțată în timp util locația de unde beneficiarii vor putea ridica pachetul.

Această acțiune face parte din programul de măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea persoanelor defavorizate – POAD, implementat de către Gurvernul României.

loading...
Advertisements

Related posts

Deputatul Ciuhodaru cere parlamentarilor sa voteze pentru pedepsirea abuzului de alcool

Redacția

Traiste ale creatorilor populari din comunele Ruginoasa si Miroslovesti prezentate la Palas Iasi

Redacția

Tânărul înjunghiat în centru susține că va rămâne cu handicap pe viață. Medicii i-au spus că a fost la un pas de moarte! (VEZI FOTO)

Răzvan Grecu
Încarcă...