NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Orban, după scandalul de la alegerile PNL Timişoara: „Îmi rezerv dreptul de a acţiona pentru sancţionarea celor vinovaţi şi pentru anularea alegerilor”

Ludovic Orban a afirmat că le-a cerut liberalilor din Timiş, înainte de alegerile din cadrul filialei, să respecte statutul partidului şi să nu îngrădească dreptul de vot.

„Condamn public încălcările grosolane ale democraţiei interne săvârşite la PNL Timişoara de Alin Nica, Dănuţ Groza, Alina Gorghiu şi Bogdan Ghelbere. Le-am transmis înainte de conferinţa pentru alegerea conducerii organizaţiei o adresă prin care le-am solicitat să respecte întocmai prevederile Statutului Partidului Naţional Liberal. 

Totodată, le-am comunicat situaţia oficială a membrilor PNL la 31 decembrie 2020 şi i-am avertizat că orice îngrădire a dreptului de vot a membrilor partidului poate conduce la sancţiuni îndreptate împotriva celor care au împiedicat membrii în drept ai PNL să-şi exprime opţiunea, precum şi la anularea alegerilor grav viciate prin aceste demersuri”, a afirmat Ludovic Orban, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Alegerile din Timişoara vor fi anulate

  

Liderul PNL a adăugat că îşi rezervă dreptul de a acţiona conform statutului pentru a-i sancţiona pe cei vinovaţi şi pentru anularea alegerilor de la Timişoara.

„În calitate de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, având obligaţia statutară de a veghea la respectarea Statutului partidului şi de a garanta aplicarea acestuia, îmi rezerv dreptul de a acţiona în conformitate cu prevederile statutare pentru sancţionarea celor vinovaţi,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Bursadeștiri.ro un nou site de știri pe piața media

Redacția

Soluţiile lui Orban pentru rezolvarea crizei politice: Cîţu să rămână agăţat în cuiul de la sediul PSD, să demisioneze sau să treacă o moţiune de cenzură

Redacția

Zboruri Iaşi – Madrid, de luna viitoare. Cursa aeriană va avea două frecvenţe pe săptămână

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site