NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Orban: Am apreciat corectitudinea UDMR în respectarea programului de guvernare/ UDMR – mai înţelept, nu are alegeri interne

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Congresul UDMR, că a apreciat, de-a lungul timpului, corectitudinea UDMR în respectarea programului de guvernare. El a subliniat şi că UDMR a fost o formaţiune mai „înţeleaptă” întrucât nu a organizat acum alegeri interne.

„PNL şi USR PLUS au două congrese competitive care sperăm să ajungă la un deznodământ democratic pentru a pune punct crizei politice. România are nevoie de un guvern stabil, de un guvern cu un sprijin parlamentar clar, care să confere o majoritate pentru a pune în practică toate obiectivele din programul de guvernare”, a afirmat Orban.

Totodată, Ludovic Orban a promis „susţinerea PNL pentru punerea în practică a programului de guvernare” negociat.

„PNL, dedicat susţinerii valorilor liberale, în primul rând a drepturilor şi libertăţilor fundamantale a cetăţenilor, a avut o relaţie de colaborare cu UDMR şi de-a lungul celor 31 de ani de democraţie de multe ori au fost poziţii apropiate şi am participat la mai multe guvernări. Cea a CDR, a Alianţei DA şi ne aflăm din nou la guvernare împreună. Am apreciat corectitudinea UDMR în respectarea programului de guvernare. Am apreciat calitatea profesională şi morală a reprezentanţilor UDMR”, a precizat liderul PNL.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Maşinile BNR vor avea prioritate în trafic dacă transportă valori

Redacția

Tenis: Cele mai mari surprize din istoria recenta a turneelor de Grand Slam

Redacția

Germanii vor o coaliție între Partidul Social Democrat (SPD), Verzi și Partidul Liber Democrat (FDP) condusă de Olaf Scholz – sondaj

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site