NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Operațiunea mușamalizarea! ApaVital și Primăria se fac că nu au cunoștință de activitățile din zona puțurilor de captare Moțca (FOTO-VIDEO)

Raportul privind întreruperea și restricționarea programului de furnizare a apei potabile, de care cetățenii au avut parte săptămâna trecută, nu a mai fost discutat în ședința Consiliului Local, de astăzi. În acesta ar fi trebuit să se prezinte explicații cu privire la activitățile din incinta împrejmuită, din zona puțurilor de captare.

Reprezentanții operatorului ApaVital spuneau zilele trecute că vor trimite un raport către Primărie și Consiliul Local. Acesta raport a fost  invocat de primarul Dumitru Pantazi, atunci când a fost chestionat pe marginea întreruperii apei și problemele din zona puțurilor.

În ședința Consiliului Local de astăzi, primarul și cei de la ApaVital nu au discutat pe marginea raportului. El a fost se pare trimis doar instituției edilului șef, nu și aleșilor locali.

Claudiu Bodoașcă (PNL) l-a întrebat astăzi pe managerul Mihai Doruș dacă poate explica activitățile din incinta puțurilor și dacă cetățenii trebuie să își facă griji atunci când vorbim de modul în care sunt întreținute acestea.

„Din punct de vedere al normelor impuse de Direcția de Sănătate Publică, vă asigur că nu sunt probleme. Dacă cineva are dovezi ale altor acțiuni, să se adreseze autorităților competente”, a spus Doruș.

Primarul Municipiului și managerul ApaVital se fac că nu văd imaginile surprinse de reporterii Actualitatea Tv, din incinta puțurilor de captare, cât și faptul că zona nu este una de siguranță cu acces controlat. 

Puțurile de captare Moțca!

Publicată de Marius Parteni pe Sâmbătă, 13 iunie 2020
loading...
Advertisements

Related posts

Un pășcănean către Consiliul Local: „Noi mai avem primar în Pașcani?”

Răzvan Grecu

Concurs pentru un post vacant la Primăria Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Primarul s-a lămurit: Aderarea la ARSACIS, singura soluție de dezvoltare și extindere a rețelelor de apă

Marius Parteni
Încarcă...