RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la Fotbal Gimnaziu a fost câştigată de către elevii Liceului Teoretic Miron Costin Paşcani

Astăzi a avut loc Olimpiada Sportului Şcolar la Fotbal Gimnaziu organizată la nivel local de Liceul Teoretic Miron Costin Paşcani în colaborare cu Şcoală Gimnazială Lunca Paşcani. 

La startul acestei competiţii s-au înscris şcolile din Paşcani şi suburbii. Astfel 7 şcoli s-au aliniat, însă în urmă tragerii la şorţ o echipă a rămas pe margine. Sistemul acestui joc a fost eliminatoriu, iar echipa desemnată câştigătoare va merge mai departe la faza judeţeană.

Elevii de la Şcoala “Iordache Cantacuzino” au jucat împotriva celor de la Şcoala Gimnazială “Lunca  Paşcani”, rezultatul final fiind de 6-1. Elevii care învaţă la Colegiul Naţional “Mihail Sadoveanu” au câştigat cu 5-2 în meciul cu elevii de la Şcoala Gimnazială “Gâşteşti. Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” a jucat împotriva Şcolii Gimnaziale Sodomeni câştigând cu un scor de 5-0.

  

Astfel în semifinale, meciurile disputate au fost între Şcoala “Iordache Cantacuzino” şi Colegiul Naţional Mihail Sadoveanu””, unde scorul a fost de 1-4 şi între Liceul Teoretic “Miron Costin” şi Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, unde Miron Costin a câştigat cu 5-0.

Finala a fost jucată între Liceul Teoretic “Miron Costin” şi Colegiul Naţional “Mihail Sadoveanu”. Scorul final a fost de 3-1 pentru elevii Liceului Teoretic “Miron Costin”. Antrenorul elevilor câştigători, Mihai Bănila, se declară mulţumit de micii lui discipoli şi se pregăteşte pentru a obţine un loc cât mai fruntaş la faza judeţeană.

“Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar la Fotbal Gimnaziu a avut loc astăzi începând cu ora 09.00 la Sala CSM. Liceul Teoretic “Miron Costin” în colaborare cu Şcoala Gimnazială “Lunca” a organizat această faza locală la care s-au înscris cele 7 şcoli din oraş şi suburbii. Competiţia s-a desfăşurat în spiritul fair-play-ului, iar la final câştigătorii au fost premiaţi cu diplome. Pe 14 martie, la Iaşi, va avea loc faza judeţeană, unde municipiul nostru va fi reprezentat de către câştigătoarea de astăzi, respectiv Liceul Teoretic Miron Costin”, ne-a declarant Mihai Bănila, antrenorul echipei câştigătoare.

Astfel, pe 14 martie când va avea loc faza judeţeană la Iaşi, municipiul Paşcani va fi reprezentat de către elevii Liceului Teoretic “Miron Costin”.

 

Related posts

Patru sportive de la CSM Pașcani, pe podium în finala Campionatului Național de Copii 1 și 2

Iulia Huțanu

Micuții de la „Unirea Ruginoasa”, pe podium la Turneul “Fotbal a la Cluj”

Oana Cordoneanu

28 de medalii obținute de atleții de la CSM Pașcani, la Campionatul Național de copii, desfășurat la Iași (Foto)

Redacția
Încarcă...