RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

OFICIAL Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid

Kylian Mbappe a devenit noul jucător al celor de la Real Madrid. Francezul a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu gruparea de pe Santiago Bernabeu și va încasa o primă de instalare uriașă.

Kylian MbappeFoto: Sebastien SALOM-GOMIS / AFP / Profimedia

Kylian Mbappe, contract pe cinci ani și bonus de instalare de 150 de milioane de euro

  

Kylian Mbappe a ales în sfârșit unde va juca după despărțirea de Paris Saint Germain.

După lungi negocieri, francezul în vârstă de 25 de ani a semnat cu Real Madrid un contract valabil pe 5 sezoane, urmând să încaseze un salariu anual de 15 milioane de euro.

Mai mult decât atât, Mbappe va încasa 150 de milioane de euro primă de instalare, ce va fi eșalonată în cei 5 ani pe care îi va petrece pe Santiago Bernabeu.

În sezonul recent încheiat, Mbappe a jucat 48 de meciuri în tricoul celor de la Paris Saint Germain, reușind să marcheze 44 de goluri și să ofere 10 pase decisive.

Va fi prima experiență în afara Ligue 1 pentru Kylian Mbappe, care a cucerit alături de AS Monaco și PSG șapte titluri de campion.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Liderul UDMR Cluj: Rezultatele recensământului nu sunt foarte relevante. 2,5 milioane de cetățeni nu și-au înregistrat apartenența etnică și religioasă. Estimăm că dintre aceștia circa 110.000 sunt etnici maghiari

Redacția

Ciucă: Orice guvern responsabil are datoria sprijinirii investitorilor autohtoni

Redacția

Ciucă, întâlnire cu ambasadorul Italiei la București. Întărirea colaborării judiciare, printre subiecte

Redacția
Încarcă...