RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Obiectivele lui Ciolacu în vizita din Statele Unite ale Americii

Premierul României, Marcel Ciolacu, își propune ca prin vizita în SUA să crească numărul investițiilor americane în țara noastră, să dea un impuls proiectelor în derulare, dar și să obțină o consolidare a sprijinului pe zona de securitate.

Premierul României, Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos

Premierul României, Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos

Avansarea proiectelor economice comune, creșterea investițiilor americane în România și consolidarea sprijinului politic și de securitate de care beneficiem din partea partenerilor noștri strategici sunt obiectivele vizitei în Statele Unite ale Americii“, a afirmat premierul Marcel Ciolacu.

  

Prim-ministrul se va intalni cu reprezentanți ai comunității românești din zona Washington-Virginia-Maryland.  De asemenea, va avea întrevederi cu mai mulți înalți oficiali americani. La Departamentul de Stat al SUA, premierul se va întâlni cu secretarul de stat american Antony Blinken. De asemenea, șeful Executivului va avea întrevederi cu secretarul apărării, Lloyd Austin, și cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii, Jennifer Granholm.

Un punct important al vizitei îl va constitui întrevederile cu Antonio Guterres, secretarul general al Națiunilor Unite și cu Dennis Frances, președintele Adunării Generale ONU.

Programul vizitei va include întrevederi cu reprezentanții conducerii Comitetului pentru forțe armate din Camera Reprezentanților,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Snooker: Judd Trump a câștigat German Masters 2024 – Bornele atinse de englez

Redacția

Erdogan spune că îl va îndemna pe Putin să discute cu Zelenski despre Donbas şi Crimeea

Redacția

Jurnalista rusă Marina Ovsianikova confirmă că a fugit din arestul la domiciliu și îl acuză pe Putin de genocid: ”Puneți-i lui brățară, nu mie. El trebuie izolat și judecat pentru genocidul poporului ucrainean și pentru exterminarea în masă a populației masculine”

Redacția
Încarcă...