NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O pășcăneancă a cerut ajutorul administrației locale pentru a încheia calvarul Apavital

Problema Apavital în municipiul Pașcani este departe de a fi rezolvată. O femeie care locuiește în cartierul Micro, la blocul M6, a fost astăzi la audiențele ținute de viceprimarul Vasile Axinte și a solicitat urgentarea reluării furnizării apei potabile.

 Pe data de 2 martie 2015 Angajații ApaVital, însoțiți de  reprezentanți ai unei firme de pază, au debranșat de la rețeaua publică de apă, scările de bloc unde nu au fost încheiate contracte. Printre acestea s-a numărat și blocul M6 din cartierul Micro .

 “Aurica Rotariu de la Blocul M6 din Pașcani a solicitat urgentarea reluării furnizării apei potabile. Femeia susține că își dorește să facă contract cu ApaVital în condițiile impuse de operatorul județean, însă vecinii nu sunt de acord. Viceprimarul a transmis că el nu poate da drumul la apă, fiind acuzat deja în mai multe rânduri de către ApaVital că face acest lucru și i-a recomandat pășcănencei să vină în Ședința de Consiliu Local să ridice această problemă”, a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.  

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Conducerea Liceului Economic „Nicolae Iorga” solicită un ajutor important din partea Primăriei și a Consiliului Local

Ema Roman

Selecție de oferte pentru marcaje rutiere în Pașcani! Trecerile de pietoni vor fi refăcute

Ema Roman

Concurs pentru ocuparea a două posturi vacante din cadrul Primăriei Cristești

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site