NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O pășcăneancă a cerut ajutorul administrației locale pentru a încheia calvarul Apavital

Problema Apavital în municipiul Pașcani este departe de a fi rezolvată. O femeie care locuiește în cartierul Micro, la blocul M6, a fost astăzi la audiențele ținute de viceprimarul Vasile Axinte și a solicitat urgentarea reluării furnizării apei potabile.

 Pe data de 2 martie 2015 Angajații ApaVital, însoțiți de  reprezentanți ai unei firme de pază, au debranșat de la rețeaua publică de apă, scările de bloc unde nu au fost încheiate contracte. Printre acestea s-a numărat și blocul M6 din cartierul Micro .

 “Aurica Rotariu de la Blocul M6 din Pașcani a solicitat urgentarea reluării furnizării apei potabile. Femeia susține că își dorește să facă contract cu ApaVital în condițiile impuse de operatorul județean, însă vecinii nu sunt de acord. Viceprimarul a transmis că el nu poate da drumul la apă, fiind acuzat deja în mai multe rânduri de către ApaVital că face acest lucru și i-a recomandat pășcănencei să vină în Ședința de Consiliu Local să ridice această problemă”, a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.  

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Module pentru oamenii străzii, abandonate în Complexul CSM Pașcani

Marius Parteni

Județul Iași este sub cod galben de caniculă joi și vineri. Astăzi, temperaturi maxime de 35 de grade

Redacția

Taxa de salubrizarea revine pe masa aleșilor după valul de nemulțumiri din zona mediului de afaceri

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site