NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Anunțuri publicitare

O pășcăneancă a câștigat un televizor led, în cadrul unei campanii organizate de NextGen

O pășcăneancă este fericita câștigătoare a unui televizor led oferit de o companie care prestează servicii de televiziune, internet și telefonie. Este singurul premiu pe care l-a câștigat de-a lungul vieții.

Pensionara în vârstă de 65 de ani, Maria Ștefania Jora, s-a abonat la NextGen de trei luni. A participat la campania “TNT și NextGen dau startul la acțiune ”, și s-a numărat printre cei șase câștigători ai unui televizor Samsung Led 80 cm.

 „Mulțumesc celor care au organizat tombola, și am avut norocul să câștig televizorul. De trei luni folosesc serviciile acestei firme, sunt mulțumită atât de calitatea posturilor, cât și de traficul pe internet. Este prima dată când câștig ceva. Îl pun în bucătărie ca să mă pot uita toată ziua la el”, ne-a declarat Maria Ștefania Jora.  

 Cele șase televizoare au fost oferite de TNT cu ocazia lansării acestui canal în România. Campania a avut loc în perioada 1-31 octombrie 2015. Ceilalți cinci câștigătoru sunt din Târgoviște, Câmpina (doi dintr ei) , Puchenii Mari și Cluj Napoca.

 

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Centru Medical Multidisciplinar Bella Praxis angajează

Redacția

Cum a fost întâmpinat pasagerul «1.000.000», o mamă cu copil ce venea de la Koln

Redacția

Auto Center Pașcani angajează

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site