NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O nouă viaţă pentru bărbatul de 300 de kg (VIDEO)

Bărbatul din Pașcani, care cântăreşte 300 de kilograme, este la un pas de o viaţă normală. La Timişoara va fi supus unei operaţii de micşorare a stomacului. Este vorba doar de o primă operaţie dintr-un şir lung de intervenţii chirurgicale de micșorare a stomacului.

 
Bărbatul de 40 de ani a fost dus de la Iaşi la Timişoara cu o ambulanţă specială, 4×4, cu medic şi asistenţi. Din cauza greutăţii, are probleme cu respiraţia şi a avut nevoie de monitorizare permanentă în timpul călătoriei.

Robert Cogeanu trăieşte un chin de aproape 14 ani. În 2000 a căzut în depresie şi a început să se îngraşe tot mai mult. De la 100 de kilograme a ajuns la 300. În ultimele luni, starea lui de sănătate s-a agravat.

  

„Nu mă mai ţin picioarele, tata săracul ce să mai zică că vede că sunt ca o legumă, eu dacă pot să mă sprijin numai de masă atât”, a spus Robert Cogeanu.

Doi medici din Timişoara s-au oferit să îl opereze gratuit. După operaţia de micşorare a stomacului va mai fi nevoie însă şi de alte intervenţii chirurgicale, spun medicii. Costurile tratamentului se ridica la 15 mii de euro si vor fi suportate integral de Spitalul Judetean Timisoara.

 

sursa Romania Tv

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Tentativă de suicid cu soluție pentru stropit cartofii

Răzvan Grecu

Renovarea casei din cadrul Ediției 6 „Dăruiește din puținul tău” a luat sfârșit!

Ema Roman

Dependenţa de telefoane mobile creşte riscul de obezitate şi alte boli asociate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site