RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O nouă serie de locuri de muncă vacante în Pașcani. Vezi cine face angajări (DOC)

Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă  pune la dispoziția pășcănenilor  o nouă serie de joburi vacante pentru cei care nu au reușit să se angajeze până acum.

În perioada 27.05.2015 – 03.06.2015, sunt puse la dispoziție un număr de 125 locuri de  muncă în municipiul Pașcani, în diverse domenii de activitate.

  

“Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 17 locuri de muncă, cele mai multe sunt  pentru economiști, ingineri dar și juriști iar pe domeniul de activitate, în servicii se înregistrează 18 locuri de muncă vacante, în construcții oferta este de aproximativ 30 de locuri de muncă iar în industrie se înregistrează 60 de locuri de muncă vacante”, ne-a declarat Adriana Sîrghie,  purtătorul de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași.

Proinvest Group, Waincris, AS SEB Company sau ROMPAK sunt doar câteva dintre companiile care fac angajări în această perioadă.  Reprezentanții acestora îi așteaptă pe toți cei interesați, să aplice pentru joburile rămase vacante.

Intră aici pentru a vedea lista locurilor de muncă 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

PAȘCANI: LOCURI DE MUNCĂ VACANTE ÎN PERIOADA 28.06.2017 – 05.07.2017

Carmen Bălăceanu

Fetiţa mutilată de porc rămâne în stare gravă. Ce spun specialiştii în domeniu?

Redacția

Pășcăneancă depistată conducând o mașină fără a avea permis de conducere

Redacția
Încarcă...