NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

O nouă realizare pe plan profesional a pășcănencei Lorena Luchian. Va juca într-un serial de comedie, la Antena 1

Tânăra absolventă a Colegiului Naţional „Mihail Sadoveanu” Pașcani, care s-a îndreptat ulterior către Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, are o nouă realizare pe plan profesional. În vara acestui an, Lorena Luchian a fost invitată în cadrul emisiunii „Oameni ai locului” unde a vorbit despre drumul parcurs de ea pentru împlinirea visului avut încă din perioada liceului, respectiv meseria de actriță.

  

 

Viața pentru un tânăr actor în România este grea și foarte puțini absolvenți ai Facultății de Teatru și Film reușesc să profeseze, însă ea a reușit ori de câte ori și-a propus asta. În acest weekend veți avea ocazia să o urmăriți la Antena 1 în cadrul unui nou serial de comedie, în rol principal.

 “A fost o onoare pentru mine să joc alături de actori care au făcut istorie, cum ar fi Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Doru Ana, sub bagheta domnului Gelu Colceag, care mi-a fost şi profesor. Mai multe, se vor vedea începând de sâmbătă, ora 12:30. E o împlinire că am avut ocazia să lucrez la acest serial. Am învăţat enorm şi despre meserie şi despre oameni în general. Şi tot în luna decembrie, ne vedem şi la “În Puii mei”, cu Mihai Bendeac, pentru o porţie copioasă de râs”, ne-a declarat Lorena Luchian.

 ”Camera Cafe” este produs de televiziunea din Băneasa și îi are în rolurile principale pe Stela Popescu, Carmen Tănase, Cosmin Seleși și nu în ultimul rând Lorena Luchian. „Camera Cafe” este o producție al cărui format vine din Franţa şi a debutat în 2001. De atunci, serialul de comedie a fost produs în 26 de ţări.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Drumul unei eleve din Pașcani spre arta muzicii: ”Pentru mine muzica nu înseamnă ceva anume, nu are o definiție, face parte din mine și îmi curge prin vene” (VIDEO)

Redacția

O pășcăneancă, profesoară de canto, l-a antrenat pentru ”Vocea României” pe concurentul care a ales-o pe Irina Rimes (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Bijuteria Moldovei – Palatul Ruginoasa și Pensiunea Markos, prezentate la emisiunea „Ați fost aici?” (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site