RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Cum să cumpărați ghete pentru bărbați pentru vreme rece

Majoritatea bărbaților moderni acceptă că există o limită a suferinței de dragul stilului. Odată ce vremea devine cu adevărat urâtă, tindem să fim de acord că moda poate ieși pe fereastră – purtăm orice ne ține de cald și uscat!

Toate bune și frumoase, dar v-ați întrebat vreodată cât de funcțională poate deveni moda dumneavoastră? De generații întregi, cei care se îmbracă cu dedicație au reușit să arate cât mai bine chiar și în cele mai proaste condiții meteo, iar dvs. puteți face la fel!

O garderobă cu adevărat rezistentă la orice vreme necesită ceva timp pentru a fi construită. Echipamentul specializat pentru vreme, care este, de asemenea, suficient de elegant pentru a trece cu brio într-un mediu de afaceri sau de înaltă societate, este o piață de nișă, iar majoritatea cumpărătorilor din aceasta sunt bogați. Dar, cu achiziționarea câtorva piese cheie, și dumneavoastră puteți rămâne elegant chiar și atunci când bărbații din jurul dumneavoastră au renunțat și și-au pus pe ei paltoanele și cizmele de zăpadă.

O piesă cheie din garderoba stilistului pentru vreme rece: o pereche de ghete pentru bărbați pentru vreme rece!

  

Ghetele elegnate în general sunt o întâlnire interesantă de calități: funcția utilitară a unei cizme robuste, care susține glezna, îmbinată cu liniile elegante și pielea lucioasă a unui pantof elegant. Adăugați la aceasta necesitatea de a îndura zăpada adâncă, gheața alunecoasă și frigul pătrunzător, și veți avea o piesă de încălțăminte pentru bărbați cu nevoi foarte specifice. Iată toate caracteristicile care fac dintr-o gheată atât o piesă elegantă, cât și o piesă utilă de echipament pentru vreme rece:

  • Izolație față de sol (tălpi groase, cu mai multe straturi)
  • Izolație interioară (căptușeală etc.)
  • Impermeabilitate
  • Rezistență la vânt/aer (material neporos)
  • Tracțiunea tălpii
  • Înălțime la nivelul gleznei sau mai mare
  • Culoare închisă
  • Exterior din piele
  • Design simplu al părții superioare

Aceasta este o listă destul de stufoasă pentru o singură pereche de ghete pentru bărbați.

O gheată ideală pentru vremea rece trebuie să fie atât de elegantă și simplă încât să se potrivească cu un costum de afaceri, dar și atât de izolată încât să vă țină de cald la temperaturi sub zero grade și atât de robustă încât talpa să se prindă și părțile laterale să vă ofere suport pentru gleznă pe gheață alunecoasă. O sarcină dificilă, dar realizabilă.

Există câteva stiluri care se comportă deosebit de bine în condiții de frig extrem. Vom arunca o privire asupra celor principale aici. Rețineți că multe dintre acestea se suprapun – ghetele bune pentru vreme rece se încadrează adesea în mai multe dintre aceste categorii sau au mai multe dintre aceste caracteristici.

Exterior din piele de calitate

Gheata începe cu exteriorul său. Dacă acesta este ieftin, sau prost construit, restul nu contează.

Pielea de vițel tăbăcită cu săruri de crom este un material ideal pentru ghetele pentru vreme rece. Acesta combină durabilitatea cu o suprafață netedă și un luciu ridicat. Unele piei de calitate superioară au performanțe comparabile, în timp ce pielea integrală adaugă un plus de durabilitate cu prețul unei suprafețe exterioare mai aspre.

Fiți atenți la orice lucru etichetat „piele naturală” sau „lipită”. Niciuna dintre ele nu are grosimea sau durabilitatea necesară pentru a bloca aerul rece și zăpada sau noroiul care se topește.

În plus față de pielea de înaltă calitate, exteriorul unei ghete pentru bărbați trebuie să fie, de asemenea, suficient de închis și neted pentru a semăna cu un pantof elegant. La fel ca în cazul pantofilor oxford sau derby de bază, un pic de cusături sau broboane pe calotă este în regulă în majoritatea circumstanțelor; cu cât aveți mai multe elemente decorative, cu atât cizma devine mai puțin elegantă.

Odată ce începeți să cumpărați ghete pentru bărbați de calitate superioară, veți fi plăcut surprins să vedeți cât de ușor este să rămâneți într-o zonă formală. Cele mai multe dintre ele nu se pot distinge de pantofii tradiționali, cu excepția înălțimii cizmei sau, în unele cazuri, a metodei de închidere (o parte cu fermoar în loc de șiret, de exemplu).

Interior căptușit

Dacă le veți purta afară, la temperaturi sub zero grade, ghetele dvs. au nevoie de o căptușeală. Punct, punct și de la capăt – fără căptușeală pur și simplu nu va fi suficient.

Acestea fiind spuse, puteți merge în câteva direcții diferite aici. Unele au doar o căptușeală din pânză foarte ușoară pentru a îndepărta umezeala de pe picior, în timp ce altele folosesc blană de animale sau căptușeală sintetică pentru un strat gros și izolator.

Vă puteți descurca chiar și cu o gheată care are un exterior din piele tare și un interior din piele mai moale, deși acestea tind să nu țină la fel de bine umezeala (inclusiv transpirația autogenerată) departe de picior.

Dar, indiferent de căptușeala pe care o alegeți, doriți ceva la interior care să vă ajute să rețineți aerul încălzit de corp lângă picior, în loc să se scurgă în aerul rece de afară.

Related posts

Mai este PokerStars disponibil în România?

Redacția

ANAF ia la verificat conturile influencerilor din Romania!

Redacția

3 motive pentru care ai nevoie de un dulap pentru electrocasnicele de bucătărie

Redacția
Încarcă...