RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

O firmă din Pașcani deține parcul de aventuri Escalada din Gura Humorului (GALERIE FOTO)

Romi Ivan manager parc (primul din partea dreaptă a fotografiei) Anul acesta o firmă pășcăneană a deschis în Gura Humorului un parc de aventuri. Parcul Escalada oferă distracție și emoții la înălțime în aer liber. Abilitatea corporală, concentrarea și autodepășirea sunt cerute și dezvoltate în această locație. Sporthink SRL din Pașcani a fost înființată în februarie 2012 cu un acționariat în care se află pășcăneanul Romi Ivan și un partener elvețian. Investiția de la Gura Humorului a fost în valoare de aproximativ 170 de mii de euro.

Parcul de Aventuri se află la o distanta de 3 minute cu mașină sau 15 minute pe jos de centrul și gara stațiunii turistice Gura Humorului. Parcul cuprinde cinci trasee (cu obstacole și provocări) ce pot fi parcurse și fără abilități speciale sau cunoștințe anterioare și sunt disponibile pentru toată lumea începând cu vârsta de 8 ani și cu înălțime minimă de 120 cm. Angajații parcului vă vor instrui cu privire la tehnicile de siguranță.

Este o platformă principală de pe care se pleacă pe 5 trasee diferite ca lungime și dificultate. În mod normal în cele 2 ore pentru care sunt valabile biletele plătite sunt îndeajuns pentru a parcurge toate cele 5 trasee”, a declarat Romi Ivan, managerul parcului.

  

 

Pentru toți cei care se plimbă cu plăcere în natură și în aer liber, dar care nu vor să piardă terenul de sub picioare, există și un complex de minigolf cu 18 piste.

Prețurile de acces în parcul de aventuri Escalada sunt accesibile:

  • peste 16 ani: 29 lei,
  • copii 12-15 ani: 25 lei,
  • copii 8-12 ani: 22 lei.

Orarul de funcționare este de la ora 10:00 până la lăsarea serii.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Greu de crezut: un singur ofertant la o licitație de 93 de milioane la ApaVital

Redacția

Revolut mărește comisioanele pentru cei care transferă bani pe alte carduri. De când intră în vigoare măsura

Redacția

ANPC a pregătit reguli noi pentru restaurante și cafenele. Horia Constantinescu: ”Vom aduce în fața consumatorului informații esențiale. Vor alinia la exigențele actuale inclusiv comerțul online”

Redacția
Încarcă...