NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Regional

O fetiţă din Hârlău, la un pas să fie batjocorită. Copila s-a smucit și a reușit să fugă acasă desculță

Un bărbat din Hârlău, județul Iași, a fost arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de viol, individul încercând să batjocorească o fetiță de 10 ani.

Scenele teribile au avut loc la sfârșitul lunii octombrie.

Potrivit anchetatorilor, Ioan Mustea ar fi încercat să o agreseze pe V.I.G., în vârstă de 10 ani. Individul a îmbrâncit-o pe pat, a încercat să o dezbrace de haine și a amenințat-o că o lovește.

Din fericire, fata s-a smucit din mâinile bărbatului și a reușit să fugă acasă.

„În ziua de 29.10.2020, inculpatul M.I. a încercat să întreţină un raport sexual normal cu persoana vătămată minoră V.I.G., în vârstă de 10 ani, a îmbrâncit-o pe pat, a încercat să o dezbrace cu forţa, ameninţându-o cu acte de violenţă, victima minoră plângând şi ţipând după ajutor, smucindu-se din mâinile inculpatului care i-a rupt mâneca de la geacă, reuşind în cele din urmă să fugă desculţă acasă“, au precizat procurorii de la Hârlău, potrivit Ziarul de Iași.

Joi, 5 noiembrie 2020, anchetatorii au solicitat magistraților ca Ioan Mustea să fie arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru tentativă de viol:

“Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, judeţul Iaşi, la data de 05.11.2020, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârlău luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 zile faţă de inculpatul M.I. pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol, prev. de art. 32 alin. (1) rap. la art. 218 alin. (1) şi alin. (3) lit. c) C.pen”.

Magistrații au hotărât să aplice măsura arestului preventiv, dar Ioan Mustea a contestat această decizie.

Ieri, însă, Tribunalul Iaşi a decis să menţină această măsură, bărbatul fiind trimis în arest pentru 30 zile.

observator

Advertisements

Related posts

Prognoza meteo 21 septembrie – 19 octombrie. Toamnă lungă și frumoasă

Redacția

Costel Alexe: Vin la Consiliul Județean Iași pentru a face administrație în folosul cetățeanului (P)

Redacția

Florin Constantinescu, a participat la evenimentul de lansare al Asociaţiei Camerei de Cooperare Economică şi Culturală Româno-Rusă

Redacția
Încarcă...