NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

O femeie însărcinată din Ruginoasa a băut clor ca să-și emoționeze iubitul

Pentru majoritatea femeilor, a fi însărcinată înseamnă a avea o grijă sporită față de organismul propriu, însă există și unele care se comportă exact invers.

 Vorbim despre o tânără din localitatea Ruginoasa, însărcinată în luna a 5-a, care în cursul zilei de ieri a ajuns la compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani, în urma unei tentative de a-și face rău singură.

Brândușa H, în vârstă de 24 de ani, se certase cu prietenul ei și, pentru a-i capta acestuia întreaga atenție asupra ei, a ingerat voluntar o lingură de clor.

De la medicul de gardă am aflat că substanța în cauză poate fi deosebit de periculoasă atât pentru mamă, cât și pentru făt, însă numai dacă este ingerată într-o cantitate semnificativă.

În urma consultului medical de urgență, tânăra viitoare mămică nu a primit nici o veste care să o îngrijoreze în legătură cu starea ei sau a micuțului, a primit în schimb un bilet de trimitere în vederea efectuării unui consult psihiatric.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Medicii de familie nu au de unde să cumpere cititoare de carduri

Redacția

Sezonul virozelor respiratorii. Medicii pășcăneni avertizează!

Teona Gherasim

Bebeluș din Botoșani ajuns la spital cu simptome de coronavirus. Mama băiețelului s-a întors din Italia și nu a respectat izolarea

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site