RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O femeie din Pașcani cere cu disperare ajutor pentru fiica ei imobilizată la pat

O femeie cere ajutorul primarului printre lacrimi deoarece nu-și poate ajuta fiica țintuită la pat.  

Bătrâna a venit astăzi la audiențe pentru a solicita un minim ajutor fiinanciar pentru fiica ei care locuiește împreună cu nepoata bătrânei, dar care nu dispun de nici un ajutor din partea nimănui. În urma tuturor demersurilor de a câștiga măcar un ajutor social, din păcate a găsit doar uși închise.

La orice ușă merg sunt respinsă și am venit astăzi că poate primesc un mic ajutor. Fata mea este imobilizată la pat de 5 ani după ce a suferit un accident vascular. Ea, săraca este îngrijită de fiică, după ce soțul ei a murit. Eu nu o pot ajuta pentru că nu am pensie ci doar soțul meu, dar chiar și așa costurile sunt mai mari deoarece trebuie să urmeze un tratament medicamentos care este foarte scump”, ne-a declarat Elena Florea, mama Florinei Moraru, femeia care are nevoie de ajutor.

  

În urma unui accident vascular, Florina Moraru a rămas imobilizată la pat, iar singurul ei sprijin a rămas fiica, care din nefericire are și aceasta o stare șubredă a sănătății.

Deocamdată aceste femei primesc o veste bună, asta deoarece purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani a mărturisit că la locuința femeii din blocul C22 din zona vale va merge o comisie pentru a se realiza o anchetă socială. În cel mai bun caz, femeia va primi un ajutor de urgență.

“Florea Elena din Pașcani a ridicat o problemă socială. Este vorba despre fiica ei,  care este foarte bolnavă și nu are loc de muncă. La locuința femeii se va face o anchetă socială și i se va acorda un ajutor de urgență”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

În 6 luni ar putea începe lucrările pentru modernizarea iluminatului public în cartierele Pașcaniului

Răzvan Grecu

Un grătar a pus pe jar o întreagă familie

Oana Cordoneanu

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor ar putea fi prelungit până pe 24 iulie

Redacția
Încarcă...