RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O femeie a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine maidanez

Problema câinilor comunitari nu o întâlnim doar în municipiul Pașcani, ci și în comunele învecinate. Un maidanez a sărit la o femeie care se afla pe o stradă din satul Topile, comuna Valea Seacă și a mușcat-o de picioare.

Victima a sunat la 112, iar o ambulanță s-a deplasat imediat la fața locului. Ajunsă în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal, doctorii au diagnosticat-o cu plăgi mușcate la nivelul ambelor picioare dintre care una mai gravă la piciorul drept. După ce a primit primele îngrijiri medicale, Cristina I. a fost direcționată către Spitalul de Boli Infecțioase Iași pentru mai multe investigații.

Tot în acest weekend, un copil de doar 8 luni a ajuns și el în CPU Pașcani. Este vorba despre Vladimir M. din Pașcani care a căzut pe scările din casă de la o înălțime de 2 metri și s-a lovit la cap. Părinții speriați l-au adus imediat la Spital unde medicii au stabilit că minorul a suferit un trumatism cranio-cerebral. Bebelușul a fost direcționat către Spitalul ”Sfânta Maria” Iași pentru investigații suplimentare.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Avarie la o conductă de apă din Pașcani! Apa se oprește până la ora 15 pe două străzi!

Redacția

Persoanele cu handicap au fost evaluate astăzi de comisie la Primăria Pașcani

Teona Gherasim

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor ar putea fi prelungit până pe 24 iulie

Redacția
Încarcă...