RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O femeie a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine maidanez

Problema câinilor comunitari nu o întâlnim doar în municipiul Pașcani, ci și în comunele învecinate. Un maidanez a sărit la o femeie care se afla pe o stradă din satul Topile, comuna Valea Seacă și a mușcat-o de picioare.

Victima a sunat la 112, iar o ambulanță s-a deplasat imediat la fața locului. Ajunsă în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal, doctorii au diagnosticat-o cu plăgi mușcate la nivelul ambelor picioare dintre care una mai gravă la piciorul drept. După ce a primit primele îngrijiri medicale, Cristina I. a fost direcționată către Spitalul de Boli Infecțioase Iași pentru mai multe investigații.

Tot în acest weekend, un copil de doar 8 luni a ajuns și el în CPU Pașcani. Este vorba despre Vladimir M. din Pașcani care a căzut pe scările din casă de la o înălțime de 2 metri și s-a lovit la cap. Părinții speriați l-au adus imediat la Spital unde medicii au stabilit că minorul a suferit un trumatism cranio-cerebral. Bebelușul a fost direcționat către Spitalul ”Sfânta Maria” Iași pentru investigații suplimentare.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Tricolorul din cele mai vechi timpuri şi până în prezent! Expoziţie la Casa de Cultură

Ema Roman

Ministrul Muncii: Exclus să crească vârsta de pensionare. Angajaţii nu pot să iasă cu picioarele înainte de la serviciu

Redacția

Se pot depune proiecte pentru investiţii în procesarea produselor agricole

Redacția
Încarcă...