NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ideea sensului giratoriu din apropierea Spitalului Municipal revine în actualitate. Cum comentezi?

Autoritățile locale intenționează ca în acest an să amplaseze un nou sens giratoriu în municipiul nostru. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului, Dumitru Pantazi, în conferința de presă ce a  avut loc la Primăria Pașcani vineri, 10 ianuarie.

Ar fi doilea astfel de sens din oraș, după cel amplasat în intersecția din dreptul fostului magazin Minimax de pe strada Grădiniței. Șeful executivului a menționat că a prevăzut în bugetul local o sumă de 100.000 lei pentru realizare unor studii la nivelul municipiului, pentru a identifica unde se impune amenajarea unor astfel de măsuri menite să fluidizeze traficul.

”Avem prevăzuți 100 .000 lei pentru amenajarea de sensuri giratorii în municipiul nostru, ați văzut că avem o simulare de sens giratoriu în dreptul fostului magazin Minimax. Vom face o astfel de simulare și în intersecția de la Spital pentru a vedea cum se comportă traficul.”

  

Reporterii noștri au stat de vorbă cu mai mulți șoferi pășcăneni astăzi, însă acești nu s-au arătat prea încântați de amplasarea unui astfel de sens giratoriu în intersecția de la Spitalul Municipal de Urgență. Conducătorii auto cred că mai oportună ar fi măsura amplasării unor semafoare în această intersecție.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Întâlnire cu ușile închise la Primăria Pașcani pe un subiect ce a făcut obiectul unei anchete DNA

Marius Parteni

Cetățenii care au strâns semnături împotriva ApaVital s-au prezentat la audiențe. Primarul susține că nu se mai poate interveni pe semnăturile anulate. (VIDEO)

Redacția

Cât de diferite sunt Milka, Fanta, Kinder Pingui din România față de cele din Occident

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site