NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O familie din Crivești a căzut cu mașina într-o râpă adâncă de cinci metri

Clipe de groază pentru o familie din localitatea Crivești, comuna Vânători. Duminică, 27 ianuarie, în jurul orei 23.15 membrii familiei se îndreptau spre casă.

Marinel Tarcan în vârstă de 33 de ani se afla la volanul unei Dacii, alături de el în mașină fiind soția Nicoleta de 26 de ani și fiul Gabriel de 6 ani. Din cauza condițiilor de drum nefavorabile, mașina a ieșit de pe carosabil și a căzut într-o râpă adâncă de cinci metri. Cei trei membri ai familiei au reușit să iasă singuri din autoturism cât și din râpă și au plecat spre casă care era în apropiere. Când au ajuns la locuință au sunt la 112 pentru că Marinel Tarcan a început să se simtă rău. O ambulanță a sosit la fața locului, i-au fost acordate îngrijirile necesare, a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, apoi la Iași la UPU Sf.Spiridon. Soția și fiul acestuia nu prezentau răni grave, însă au tras o sperietură groaznică. Un echipaj de descarcerare de la subunitatea de pompieri Pașcani a fost la locului accidentului unde s-au luat măsurile de siguranță în astfel de cazuri – au balizat zona, au scos bornele de la baterie și au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Problemele ridicate de pășcăneni la audiențele de astăzi. Un bărbat cere loc de muncă la stâna primarului, iar o femeie își acuză un vecin că o hărțuiește

Răzvan Grecu

Preotul Constantin Sturzu: “S-a pierdut doar o bătălie, nu şi războiul”

Redacția

Doi bărbați au ajuns la Spitalul Municipal după ce au fost mușcați de maidanezi. Unul de față și celălalt de picior

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site