NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

O adolescentă din Pașcani a obținut unul dintre trofee la Festivalul Internațional „Stea printre stele” (VIDEO)

 

O adolescentă talentată din Pașcani a participat în perioada 12-13 octombrie, la Festivalul Internațional de Muzica pentru Copii și Tineret „Stea printre stele”. Evenimentul, aflat la a VII-a ediție,  a avut loc la Teatrul Municipal Bacovia din Bacău.

 

Printre câștigătorii acestei ediții se află și Rianna Eliza Rusu din Pașcani . Tânăra a obținut Trofeul Categoriei Centenar Adolescent. Rianna este elevă la Școala „Iordache Cantacuzino” .  În ultima perioadă a participat la mai multe concursuri de muzică ușoară, de anvergură, de unde s-a întors cu premii. 

Pe scena festivalului din Bacău  au urcat 159 de concurenți, care au participat la 15 categorii .

Vocile lor cristaline au ajuns la sufletul spectatorilor, si cel mai important, în atenția juraților care s-au arătat încântați de prestația interpreților.

Juriul  a fost format din: Mihai Alexandru-compozitor și președintele juriului; Cezar Ouatu-contratenor, interpret de muzică ușoară și pianist;Aurelian Temișan-interpret de muzică ușoară; George Vanvu-realizator emisiuni Radio România, Bogdan Dragomir- Radio România București; Claudiu Bulete-compozitor, manager CB Media și compozitorul imnului festivalului și Marcel Iorga-instrumentist și compozitor.

Această ediție a festivalului fost  una specială, închinată Centenarului României.

 {youtube}BCJBvlpxF1E{/youtube}

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Cu cât se vinde pe internet celebrul peşte din sticlă din comunism

Redacția

Cine sunt ieşenii care merg la nunta Elenei Băsescu. Află meniul şi care sunt discuţiile printre invitaţi despre darul de nuntă

Redacția

”Moromeţii 2” este Cel mai bun film de lungmetraj la premiile Gopo 2019

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site