NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Nu avem padoc la Pașcani. Cartierele sunt pline de câini

Tragedia petrecută zilele trecute în capitală, unde un copil a fost omorât de un câine, ar trebui să fie luată în serios și de autoritățile locale pentru că la Pașcani problema maidanezilor continuă.

Reporterii noștri au surprins astăzi imagini din apropierea centrului municipiului, în care aproximativ 15 câini se mâncau între ei speriind trecătorii din zonă.

Zeci de pășcăneni au reclamat în ultima perioadă că în cartiere sunt foarte mulți maidanezi care pe parcursul nopții sunt extrem de agitați și atacă trecătorii.

  

 Mai mult, padocul din Pașcani a fost desființat iar o soluție pentru câinii comunitari a fost făcută doar pe hârtie. Primarul municipiului Pașcani a explicat în luna iunie, într-o conferința de presă cum anume va fi gestionată în viitor problema maidanezilor. Dumitru Pantazi a subliniat atunci faptul că de întreaga activitate se va ocupa Eco Salubritate, care are deja angajat un medic veterinar. Acesta va steriliza câinii comunitari într-un laborator special amenajat în cadrul societății.

În ceea ce privește noul padoc, Pantazi a subliniat că a fost realizat Studiul de Fezabilitate, dar nu există sursa financiară de 900 mii lei, atât la cât se ridică investiția.

De atunci și până acum nu s-a întâmplat absolut nimic, iar acest lucru se vede și pe străzile din Pașcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost sărbătorite de Ziua Comunei Miroslovești

Oana Cordoneanu

Pașcani: Ședință ordinară de Consiliu Local, online, cu 22 de proiecte pe ordinea de zi

Redacția

CLP Ecoserv SRL face angajări deși este în prag de insolvență

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site