NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noul primar va organiza conferințe de presă săptămânal!

Marius Pintilie, primarul ales al municipiului Pașcani, a anunțat astăzi într-o conferință de presă, faptul își propune să aibă o colaborare instituțională corectă cu reprezentanții mass media.

În acest sens, săptămânal vor fi organizate conferințe de presă în care va fi prezentată activitatea primarului și a instituției, proiectele, inițiativele și soluțiile.

De asemenea, zilnic, jurnaliștii vor putea adresa întrebări cu privire la anumite subiecte.“Interesul nostru este acela de a comunica cu dumneavostră, cu cetățenii. Orice lucru este perfectibil. Vom avea un purtător de cuvânt”, a declarat primarul Marius Pintilie.

Cât privește purtătorul de cuvânt, acesta urmează să fie desemnat după ședința festivă în care noul primar va depune jurământul, iar Consiliul Local va fi constituit.

Reamintim faptul că fostul primar, Dumitru Pantazi, nu a orgaizat de peste doi ani conferințe de presă, preferând să aibă apariții doar acolo unde a crezut de cuviință.    

Advertisements

Related posts

Zonele pe care şoferii ar trebui să le evite în această perioadă. Viscolul şi vremea rea ameninţă Moldova

Redacția

Pantazi și Nedelcu au votat în 2009 împotriva investițiilor de 9 milioane de euro ale operatorului ApaVital! Pantazi din 2020 spune că versiunea sa din 2009 era mânată de orgolii politice!

Răzvan Grecu

Drumuri județene impracticabile: Blăgești – Hărmănești – Todirești – Cotnari plin de gropi. Iată strategia șefului de la DJADP

Marius Parteni
Încarcă...