NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

Noua lege a pensiilor militare, blocată de PSD. Raetchi: Îi solicit lui Marcel Ciolacu să nu mai boicoteze interesele militarilor

Noua lege a pensiilor militare, susținută de MApN, este blocată de PSD, acuză deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepreședinte al Comisiei de apărare a Camerei Deputaților. 

„Se împlinește o lună de când partidul lui Marcel Ciolacu blochează în Comisia de Apărare o nouă lege a pensiilor pentru militari. Amânări peste amânări, amendamente introduse în ultima clipă, șicane în complicitate cu specialistul în muncă al PSD, cunoscut publicului larg drept “viteazul din shaormerie”.
Vorbim despre o lege care corectează multe nedreptăți, pe care militarii o sprijină și o așteaptă de ani de zile. O lege pentru care MApN s-a luptat constant și care are suportul ministrului Ciuca – un veteran din teatrele de operații care, spre deosebire de Ciolacu, știe exact ce trebuie facut pentru Armată.
De ce face PSD asta? De ce nu dorește un sistem mai echitabil pentru seniori militari? Pe cine protejează? Vrea să amâne la nesfârșit corijarea nedreptăților din sistem pentru ca partidul roșu (cândva roșu, de fapt, acum ascuns pe afișe sub albastru sau roz, de rușine) să-și poata asuma cândva meritele de unul singur?
Îi solicit lui Marcel Ciolacu să nu mai boicoteze interesele militarilor români și să asigure mâine, în Comisia pentru Apărare a Camerei Deputaților, adoptarea noii legi a pensiilor militare în forma sprijinită de MApN”
, a declarat Ovidiu Raetchi. 

digi24

loading...
Advertisements

Related posts

Afaceriștii din turism pierd, în fiecare lună de pandemie, un miliard de euro

Redacția

CFR-iştii intră în grevă

Redacția

Cea mai bună metodă de impermeabilizare, pentru hidroizolația unei clădiri

Redacția
Încarcă...