NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Normalitate și Prosperitate: În plină caniculă, ApaVital a debranșat ieri alte trei blocuri!

 

 

Debranșările continuă în Pașcani. Luni, 8 iunie, operatorul ieșean de apă-canal a sistat furnizarea apei la alte trei blocuri din municipiu: A6, P1 și B10. Dacă motivul este cunoscut: neîncheierea contractului colectiv de furnizarea a apei potabile, schema logică a debranșărilor este o enigmă.

Astfel, fiecare debranșare are loc în zone diferite ale orașului, multe dintre ele făcându-se din coincidență sau nu, tocmai acolo unde locuiesc cei care își exprimă public dezaprobarea modalității de contractare a serviciilor publice.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al ApaVital, Răzvan Manolache, a explicat că măsura debranșării nu ține de notorietatea persoanelor care locuiesc imobilul și a precizat că orice scară de bloc ce nu are contract va fi debranșată în viitorul apropiat. Acesta a refuzat să lămurească algoritmul debranșărilor.

 Cetățenii de la cele două blocuri sunt revoltați față de aceste măsuri și îl acuză pe primarul Dumitru Pantazi de acest haos.

„L-am votat că spunea că este gospodar, acum ne pare rău. În campanie ne-a promis că ne face curat la subsoluri, acum ne taie apa. Rușine!”  s-a plâns o pășcăneancă.

Cert este că decizia celor de la ApaVital vine într-un moment în care temperaturile sunt foarte ridicate, iar primarul Dumitru Pantazi asistă nepăsător la faptul că sute de oameni sunt de zile sau chiar săptămâni fără apă.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Calea de acces asfaltată între blocurile B12-B13, zona vale. Refacerea parcării din zona blocurilor F1-F2 și căii de acces dintre blocurile C1, C4 și C4

Marius Parteni

Primăria Târgu Frumos: 100.000 lei de la bugetul local pentru susținerea activităților sportive

Oana Cordoneanu

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Ion Creanga, din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site