NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cîţu face apel la „responsabilitate”: Cei de la USR şi PSD trebuie să arate că pot lăsa deoparte interesele politice, măcar în această perioadă critică

„Responsabilitate – aceasta este singura soluţie în acest moment. Cei de la USR şi PSD trebuie să înţeleagă şi să arate că pot lăsa deoparte interesele politice, măcar în această perioadă critică. L-am propus pe Nicolae Ciucă pentru formarea noului Guvern, am dovedit responsabilitate şi dorinţa de a găsi soluţii. În acest moment nu trebuie să fie vorba despre negocieri obscure sau despre persoane. Şi, mai important, trebuie să şi arătăm că suntem dispuşi să facem ceea ce spunem”, a transmis Florin Cîţu, duminică, printr-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Florin Cîţu a conchis spunând că „mesajul PNL este unul foarte clar: România are nevoie de responsabilitate, stabilitate şi liberalism!”.

Partidul Naţional Liberal a avut o primă rundă de negocieri cu social-democraţii duminică, la Vila Lac, pentru a discuta o majoritate parlamentară în vederea susţinerii noului Guvern, condus de liberalul Nicolae Ciucă, după cum au declarat surse politice pentru „Adevărul”. Întâlnirea dintre cele două formaţiuni a avut loc în ciuda faptului că Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, declarase în urmă cu câteva zile că social-democraţii îi aşteaptă pe liberali la sediul PSD pentru discuţii. În plus, reprezentanţii PNL care au participat la discuţiile cu social-democraţii nu au avut mandat de negociere din partea partidului, 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Specialist pneumolog, avertisment pentru români în plină criză de COVID-19: ‘Ce trebuie făcut?’

Redacția

Iulian Bulai, despre pachetul legislativ anti-LGBTQI anunţat de AUR: USR PLUS se va opune unei asemenea aberaţii

Redacția

Cîţu: „Miza noastră în Educaţie nu este de a face un pic altceva, un pic altfel sau la fel ca până acum. Este a face şcoala de secol 21”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site