NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Noi donații pentru Spitalul Municipal Pașcani

Crește lista persoanelor care au donat pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. Ultimul sponsor este firma Prisum, care a donat mai multe cutii cu medicamente, majoritatea pentru copii. Ieri au mai fost predate din donații, 500 de măști și 20 de viziere, de către Asociația ”AMA- Zâmbet de copil”.

În urmă cu câteva zile, la Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Pașcani au ajuns baxuri de pampers, transfuzoare, mănuși chirurgicale, tricouri și lenjerie intimă  copii, în valoare de aproximativ 11.000 lei.  Acțiunea de a veni în ajutorul unității medicale din municipiu, aparține Asociației ”AMA- Zâmbet de copil”, din Iași, care  a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a veni în sprijinul Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Pașcani. Pentru început, se dorește achiziționarea unei rampe de rezervă și oxigenator pentru sala de operație, echipamente în valoare de 32.205 lei. O creștere a investițiilor pentru dotarea unității medicale cu aparatura va îmbunătăți serviciile oferite copiilor.

Persoanele care vor să contribuie  la îmbunătățirea condițiilor în care vor fi tratați micii pacienți,o pot face intrând pe pagina de facebook a asociației, pentru mai multe detalii.

Advertisements

Related posts

22 de ieșeni au fost raportați ieri, fiind infectați cu noul COVID-19

Redacția

Vă dor articulațiile noaptea sau dimineața? Nu ignorați acest simptom, mergeți neapărat la medic!

Redacția

După mai mult de 14 ani, managerul de la Spitalul “Sfântul Spiridon” va fi schimbat

Redacția
Încarcă...