RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicusor Dan, după acuzația lui Sebastian Burduja că a mințit: A fost o eroare a mea

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a recunoscut, vineri, în cadrul unui interviu televizat că nu a depus încă niciun proiect pe termoficare. Declarația vine după ce ministrul Energiei, candidatul PNL la Primăria București, Sebastian Burduja, a afirmat că edilul general a „mințit” și că Municipiul Bucureşti nu a depus niciun proiect în apelul destinat reţelelor de termoficare.

Nicuşor Dan: Studiile de fezabilitate au fost aprobate FOTO Inquam Photos / George Călin

Nicuşor Dan: Studiile de fezabilitate au fost aprobate FOTO Inquam Photos / George Călin

Am discutat acum două săptămâni cu doamna director care se ocupă de partea de energie și mi-a spus că în câteva zile o să depună documentele. Eu credeam că le-a depus. Nu le-a depus. Este o chestiune de zile până când vor fi depuse. Ele sunt scrise, sunt votate în Consiliul General, a fost o eroare a mea, credeam că au fost deja depuse”, a declarat Nicușor Dan, la B1 TV.

  

Edilul general al Capitalei a spus că proiectele vor fi depuse „până la sfârșitul săptămânii viitoare, poate chiar luni sau marți”. „Am verificat și eu imediat după. Eu nici nu mă gândeam că nu au fost depuse”, a adăugat Nicușor Dan.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ludovic Orban, surprins din nou fumând înăuntru

Redacția

David Popovici: ”De-abia aştept să văd cum am reuşit să schimb acest sport şi sper ca în acest proces să fi inspirat cât mai mulţi oameni/ Visul meu este să devin cel mai rapid din istorie”

Redacția

E cod roșu de ninsori în Cehia. MAE a emis o alertă de călătorie

Redacția
Încarcă...