NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Niculae Bădălău (PSD), petrecere cu manele și jigniri pentru românii din Diaspora VIDEO

Senatorul PSD Nicolae Bădălău, fost președinte executiv al social-democraților, se află în centrul unui scandal imens, după ce la o petrecere dată la reședința sa, s-ar fi cântat manele cu jigniri aduse românilor din Diaspora.

 

  

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a publicat o filmare în care senatorul PSD Niculae Bădălău dansează la un eveniment pe o manea în care solistul cântă „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”

„Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali.

I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc”, scrie deputatul Prisnel.

„Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, adaugă Adrian Claudiu Prisnel.

Petrecerea ar fi avut loc joi seară, în Bolintin Vale, județul Giurgiu, acasă la Niculae Bădălău.

În filmare se aude cum solistul anunță mai multe dedicații, după care spune „pentru nașul Niculae Bădălău și pentru tot PSD-ul!”

„Nu e porno, e un pic deplasat așa, că și ei au zis m**e PSD, să cântăm și noi ceva”, mai adaugă cântărețul.

În filmarea completă se mai aud veersuri precum „Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău” și „N-aveam frică de orice, la putere-i PSD”.

Ce spune Niculae Bădălău despre maneaua jignitoare

Contactat de Newsweek România, senatorul Niculae Bădălău a negat acuzațiile aduse, afirmând că nu îl cunoaște pe deputatul USR și că nu el a cântat acele cuvinte.

„Nu știu cine e ăsta. M-a mai sunat cineva și mi-a spus o minune. Am fost la o petrecere la care erau unii care cântau tot felul de tâmpenii. Le dezprob total, habar nu am, nici nu am auzit frazele alea mizerabile pe care le-au spus ei.

 

articolul integral pe www.huff.ro

video

Advertisements

Related posts

IGSU şi E.ON atrag atenţia asupra unor statistici îngrijorătoare:Unul din patru incendii e provocat de instalaţia electrică defectă

Redacția

Noi zboruri de pe Aeroportul Suceava spre Dortmund şi Viena, anunţă preşedintele CJ

Redacția

Iohannis: România a făcut progrese în privința egalității de șanse, dar trebuie accelerat ritmul de recuperare a decalajelor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site