RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul local Marius Pintilie dorește ca serviciul de apă-canal să fie preluat de RAGCL. Un proiect în acest sens a fost depus la registratura Consiliului Local!

Consilierul local Marius Pintilie a inițiat un proiect de hotărâre pentru ca serviciul de apă-canal să fie delegat către RAGCL. Politicianul și-a explicat inițiativa în cadrul emisiunii „În Obiectiv”, difuzată ieri seară de Actualitatea TV.

Conform acestuia, faptul că până acum nu s-a luat nicio hotărâre în privința noului operator de apă-canal de la Pașcani l-a determinat să facă acest demers. Pintilie a arătat că la PSA lucrurile sunt complicate în acest sens, mai ales că noua conducere nu este validată.

Politicianul liberal a identificat un avantaj major dacă proiectul său va fi aprobat de plenul legislativului local și anume cel economic. Astfel, după părerea sa, se vor reduce cheltuielile de funcționare având în vedere că va fi un singur sediu administrativ, o singură echipă de directori, un singur rând de utilaje, un singur rând de personal pentru mentenanţă, un singur rând de cititori şi casieri de teren,etc.

  

Pintilie a mai explicat că a fost determinat să facă acest demers deoarece a avut susținere pentru inițiativă de la persoanele cu care a discutat, dar și de la o parte dintre consilierii locali.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

ApaVital nu a anunțat populația despre pericolul infestării apei potabile! Rezultatul analizelor a ajuns la trei zile după ce pășcănenii au băut apă dintr-o conductă spartă sub o fosă septică!

Răzvan Grecu

Consilierul Sorin Olariu inventează că a fost acuzat că a dat șpagă lui Pantazi!

Răzvan Grecu

Ziua Eroilor sărbătorită la Stolniceni Prăjescu

Oana Cordoneanu
Încarcă...