RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

NATO pregătește în acest an desfășurarea sistemului de apărare antiaeriană Patriot în Lituania, anunță ministrul Apărării

sistem patriot,sistem patriot,

Sursa foto: JACK GUEZ / AFP

Ministrul lituanian al apărării, Arvydas Anusauskas, a declarat că NATO va începe implementarea unui program de apărare aeriană în Lituania în 2024, relatează BBC.

Potrivit lui Anusauskas, programul presupune desfășurarea sistemului de apărare aeriană Patriot în Lituania.

  

Sistemul de apărare aeriană, asupra căruia s-a convenit la summitul NATO de la Vilnius, va fi cel puțin parțial operațional în acest an, a spus el.

Sistemul Patriot va fi desfășurat de un aliat european al NATO, a adăugat Arvydas Anusauskas, dar nu a precizat de către cine.

Disclaimer:
– G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

– G4Media nu a primit și nu acceptă reclame de la industrii precum jocuri de noroc, pariuri, alcool și tutun. Este strict opțiunea G4Media. Nu promovăm vicii care pot distruge sănătatea,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un bărbat cu permisul anulat a intrat cu mașina într-un copil de 5 ani care se juca pe o bancă

Redacția

Constructorii de Autostrăzi propun o soluție pentru 500.000 de români întorși în țară: Avem locuri pe șantiere

Redacția

De ce nu simțim creșterea economică și cum ar trebui crescute pensiile când inflația este ridicată. Interviu cu Bogdan Dumitrescu (prof. ASE)

Redacția
Încarcă...