RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se anunță o primăvară călduroasă și ploioasă. Prognoza meteo până pe 8 aprilie

Temperaturile vor fi peste cele obişnuite până la sfârşitul lui martie şi în prima săptămână din aprilie, anunţă vineri meteorologii, care au făcut publică prognoza pentru următoarele patru săptămâni. 

De asemenea, sunt consemnate cantităţi mari de precipitaţii în toată ţara pe tot parcursul lunii martie. Prognoza meteo pentru săptămâna 11.03.2024 – 18.03.2024 Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar la nivelul întregii ţări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18.03.2024 – 25.03.2024

  

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare la nivelul întregii ţări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 25.03.2024 – 01.04.2024

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va avea o tendinţă uşor excedentară în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo pentru săptămâna 01.04.2024 – 08.04.2024

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.

sursa ziaruldeiasi.ro

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi a plecat în concediu

Răzvan Grecu

Prognoza meteo pentru weekend în Moldova

Redacția

Dezinsecţie în municipiul Paşcani în noaptea de 10 spre 11 iulie. Deratizarea se face separat. Mior SRL a câştigat licitaţia. Cum comentezi?

Marius Parteni
Încarcă...