RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

National UFO Reporting Center: Circa 60 de rapoarte privind apariția OZN-urilor în Octombrie

Circa 60 de rapoarte privind apariția unor OZN-urilor au fost înaintate în octombrie, cele mai multe în SUA, arată datele National UFO Reporting Center.

oznFoto: Ig0rzh | Dreamstime.com

Deși mulți oameni asociază OZN-urile cu vizitatori extratereștri de pe alte planete, termenul se referă la orice fenomen aerian care nu poate fi explicat, precizează Centrul. Oamenii de știință nu de puține ori găsesc că multe OZN-uri raportatesunt de natură mai banală, cum ar fi fenomene atmosferice sau obiectele create de om. Cu toate acestea, rapoartele privind apariția OZN-urilor persistă.

  

OZN-urile ar fi apărut în Canada, SUA, Hong Kong, Norvegia, Bosnis și Herțegovina, potrivit datelor înregistrate.

Vezi aici lista cu aparițiile lunii octombrie

„A fost o noapte senină aseară. Când plecam din casa unui prieten, la ora 8,45, telele erau clar vizibile.În timp ce ne uitam peste lacul din estul orașului nostru, am observat o minge strălucitoare de lumină, mult mai strălucitor decât stelele. Și care se mișca într-un mod ciudat, ca și cum ar pluti în jos, într-o mișcare în zig-zag. Pe măsură ce ne uitatam la ea, încet a început să se estompeze și apoi a dispărut chiar în fața ochilor noștri.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Şedinţă CGMB: Diminuarea capitalului social al Companiei Imobiliara şi demisiile a trei consilieri generali, pe ordinea de zi

Redacția

O regiune din sudul Italiei cere declararea stării de urgenţă din cauza incendiilor forestiere

Redacția

Papa Francisc despre conflictul din Ucraina: ”Cu banii de război cred s-ar putea asigura educație pentru întreaga omenire” / ”Ce este mai important astăzi? Război. Război ideologic, comercial… multe fabrici de arme”

Redacția
Încarcă...