RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mutarea prin care tabăra Cîțu vrea să demonstreze că Orban nu mai contează deloc în PNL

​Susținătorii lui Florin Cîțu în PNL fac o mutare de forță. Fără vreo discuție prealabilă cu Ludovic Orban, ei au convocat marți o ședință a conducerii liberalilor în care să-l valideze ca viitor ministru de Finanțe pe Dan Vîlceanu, un apropiat al premierului.

SMS-ul convocării liderilor PNL a venit marți seară de la secretariatul general condus de Robert Sighiartău, după ce cu câteva ore înainte 67 de lideri ai partidului care-l susțin pe Cîțu au semnat o scrisoare deschisă în care anunțau cum se vor poziționa în ședința de miercuri a conducerii partidului.

La ora respectivă însă nu fusese convocată nicio ședință.

Mai mult, potrivit unor surse din partid, Ludovic Orban și Florin Cîțu avuseseră o discuție zilele trecute în care conveniseră să stabilească data Biroului Politic Național(BPN), însă Ludovic Orban nu a mai fost contactat ulterior. Mai mult, la ședința Coaliției, chiar dacă cei doi s-au văzut și au stat unul lângă altul, Cîțu nu i-a spus lui Orban nimic.

  

Potrivit statutului PNL, BPN se întrunește lunar sau ori de câte ori este nevoie la convocarea Președintelui partidului, a mai mult de jumătate din membrii BEx, a mai mult de un sfert dintre membrii săi sau mai mult de jumătate dintre președinții BPJ.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Păcănelele, afară din baruri

Redacția

Trei astronauţi chinezi au fost lansaţi cu succes spre staţia spaţială Tiangong / Cei trei vor petrece şase luni în modulul „Tianhe”, Armonia celestă

Redacția

Ucraina semnează un acord cu compania turcă Baykar Makina pentru repararea şi mentenanţa dronelor

Redacția
Încarcă...