NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Muncitorii de la Eco Salubritate au îmbrăcat deja hainele noii societăți unde vor lucra!

Eco Salubritate SA Pașcani așteaptă decizia Consiliului Local pentru a fi transformată din societate pe acțiuni, în societate cu răspundere limitată, dar angajații unității au îmbrăcat deja hainele noului operator.

Muncitorii de la măturat stradal au primit geci de iarnă, de culoare portocalie, pe care poate fi citit numele societății “CLP ECOSERV”. Votul pe acest proiect urmează să fie dat în ședința de luni, 16 decembrie 2019.

Leonard Ursu, managerul societății Eco Salubritate, spune că a fost nevoit să achiziționeze gecile pentru muncitori cu însemnele noului operator, pentru a face oarecum economie la bani.

“Putem să îl invocăm și pe Nostradamus, adică anticipez că votul va fi favorabil. Nu puteam să mai țin aceștia oameni fără echipamente la stradă. Și așa tragem destule! Cred că nu va fi o problemă votul pe acest subiect. Achiziția s-a făcut pe Eco Salubritate. Fiecare geacă a costat 103 lei, cu TVA”, ne-a declarat telefonic Leonard Ursu, managerul de la Eco Salubritate.

  

Potrivit materialelor de la proiectul de hotărâre, va fi păstrată componența actualului Consiliu de Administrație și managerul unității. Activitățile de care se va ocupa societatea EcoServ SRL, dacă consilierii vor da votul pe acest proiect, sunt cele de măturat stradal, îndepărtarea gheții și zăpezii, deratizare, dezinsecție și dezinfecție, transport public, întreținere peisagistică și tratarea și eliminarea deșeurilor nepericuloase.    

Advertisements

Related posts

Modificări importante: Strada Eugen Stamate deschisă traficului rutier, sensuri giratorii la Spital și intersecția spre Vatra (VIDEO)

Răzvan Grecu

Un pășcănean acuză că municipalitatea a anunțat prea târziu că nu va mai furniza serviciul de termoficare! Ajutorul financiar este considerat ca fiind prea mic!

Răzvan Grecu

Concurs pentru un post la Școala Profesională din Tătăruși

Redacția
Încarcă...