NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Munca in plus, rasplatita doar cu zile libere

Guvernul va interzice si anul viitor acordarea premiilor, tichetelor de masa si primelor de vacanta catre bugetari si va continua sa rasplateasca munca suplimentara efectuata de acestia peste durata normala a timpului de lucru, inclusiv in week-end si de sarbatori, doar cu timp liber, nu cu bani.

Prin exceptie, vor putea fi acordate premii pentru sportivii si colectivele tehnice care au obtinut performante deosebite la actiunile sportive internationale, pentru elevii care au obtinut distinctii la olimpiadele internationale si concursurile internationale pe obiecte de invatamant si pentru profesorii care i-au pregatit pe acestia. Anul viitor nu vor fi acordate nici ajutoarele sau indemnizatiile la iesirea la pensie, retragere, incetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea in rezerva.

Prevederile nu se aplica in situatia incetarii raporturilor de munca sau serviciu ca urmare a decesului angajatului. De asemenea, cuantumul compensatiei banesti, respectiv al alocatiei valorice pentru drepturile de hrana si, respectiv, valoarea financiara anuala a normelor de echipare, precum si valoarea financiara a drepturilor de echipament vor fi inghetate la nivelul din acest an.

  

sursa telem.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

O anexă din cadrul Palatului Cantacuzino nu este sigilată și reprezintă un pericol

Răzvan Grecu

GAURA de miliarde de la ANAF. Viaţa românilor va fi serios afectată

Redacția

Captivi la locul de muncă. Dramele prin care trec salariaţii ieşeni!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site