RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Mon Jardin Bucium: Case într-o zonă de vis la cinci minute de centru

Omul de afaceri Lucian Caras anunță finalizarea proiectului rezidențial exclusivist Mon Jardin Bucium. Situat la doar câțiva pași de celebrii Plopi fără soț, complexul rezidențial oferă una dintre cele mai frumoase priveliști ale orașului chiar de la geamul casei.

Mon Jardin Bucium este un complex modern de lux, format din șase case înșiruite, cu alei pietonale și auto betonate, sistem inteligent de control acces, supraveghere video și gazon pentru a oferi proprietarilor un mod de viață relaxat, într-un mediu liniștit, cu un design ce îmbină perfect luxul cu eficiența. Fiecare casă însumează o suprafață totală de 150 mp și dispune de curte  de 140 și spații de parcare proprii.

Imobilele sunt realizate pe structuri din beton armat cu închidere exterioară din cărămidă și termosistem de 10 cm. De asemenea, s-au ales finisaje de cea mai înaltă calitate astfel încât să fie pus în evidență stilul arhitectural și zona excepțională în care este situat complexul. Fiecare imobil este proiectat în detaliu, atenția fiind îndreptată către eficientizarea spațiului din locuință, punând astfel în valoare fiecare colț al casei.

continuare pe 7 iasi

  

Related posts

Măsurile pe care Executivul intenționează să le ia pentru a diminua cheltuielile publice și a acoperi deficitul bugetar

Redacția

Aveți mai puțin de o lună la dispoziție să depuneți Declarația unică și Formularul 230

Redacția

Firmele din județul Iași, din topul naţional al performanţei. 40 sunt pe primul loc, pe domeniul lor de activitate

Redacția
Încarcă...