NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Moldova Cristești campiona Ligii a IV-a la fotbal! Biruința Miroslovești campioana Ligii a V-a, seria III!

Bucurie nemărginită ieri la Cristești! Echipa Moldova a devenit campiona Ligii a IV-a la fotbal județean. Jucătorii, coordonatorii clubului, autoritățile locale și suporterii s-au prins în hora bucuriei. Moldova Cristești – Flacăra Erbiceni s-a încheiat cu 1-0!

 

Succesul înregistrat de jucătorii din Cristești a venit după victoria pe teren propriu contra echipei, care se afla pe primul loc al clasamentului înainte de partida decisivă. Flacăra avea două puncte avans, iar dacă reușea un rezultat de egalitate devenea campioană. Jucătorii din Cristești au punctat decisiv în minutul 37, rezultatul menținându-se până la final.

Jucătorii din Cristești au primit medaliile, tricourile și cupa în prezența reprezentanților Asociației Județene de Fotbal.

Zi de bucurie a fost și în Miroslovești, acolo unde echipa Biruința a câștigat pentru a treia oară consecutiv titlul de camipoană a Ligii a V-a, seria III. Biruința a câștigat la masa verde partida cu Avântul Todirești, scor 3-0, rezultatul fiind decisiv în stabilirea campioane.

Jucătorii au primit medaliile, tricourile și cupa de campioni, după care au declanșat bucuria. Campionii din Miroslovești, au pornit la finalul festivităților, spre Cristești pentru a se bucura împreună cu cei din localitate.    

Advertisements
Loading...

Related posts

Cupa ”Unirea” la handbal va avea loc pe 24 ianuarie

Răzvan Grecu

CSM Pașcani a obținut toate punctele în confruntarea cu Metalul Buzău

Marius Parteni

64 de premii obținute de elevii pășcăneni, la Olimpiada Sportului Școlar (DOC)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site