NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mobilier stradal nou în Pașcani. Bănci şi coșuri pentru gunoi, montate în mai multe zone

Curățenia de primăvară, aduce schimbări însemnate la noi în municipiu. O serie de bănci din lemn și coșuri pentru gunoi vor fi distribuite în municipiu în perioada următoare.  

Amplasarea acestui mobilier a început încă de vineri, și conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Pașcani, noile bănci și coșuri care sunt fixate acum în diferite zone sunt dintr-un stoc anterior, urmând ca în decursul acestui an să mai fie achiziționate.

„Prin Gospodăria Comunală, Primăria Pașcani a început să completeze pe raza orașului băncile și coșurile pentru gunoi, acolo unde sunt lipsă sau chiar lipsesc de tot. Acțiunea a început vineri și din păcate vremea nu prea ține cu noi, dar cu toate astea vineri au fost amplasate la Stadion, unde instructorii auto au solicitat aceste bănci. Astăzi am amplasat la Spital, la Judecătorie, în zona Policlinicii. Urmează să amplasăm coșurile în centru, printre blocurile din zona deal, în zona vale se va ajunge pe strada Mihai Eminescu, pe strada Gării și vor mai fi Esplanadă, asta în funcție de solicitări. Vom mai achiziționa bănci și mobilier stradal, în bugetul de anul acesta avem prinsă suma de două miliarde de lei”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt al Primăriei Pașcani.

  

{jcomments off}

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Astăzi la sediul Primăriei în cadrul proiectului de Strategie și Dezvoltare s-au ridicat probleme legate de Educație, Sănătate și Incluziune Socială. Primarul dezinteresat de aceste subiecte!

Teona Gherasim

Încă o etapă parcursă pentru construcția unei grădinițe și reabilitarea unei săli de sport din zona deal

Marius Parteni

Malul Lacului ”Peștișorul” se dărâmă sub privile nepăsătoare ale șefilor administrației locale, plătiți cu mii de lei lunar

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site