NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Moarte suspectă la Sirețel: Lovit de un amic căruia îi datora 2000 de Euro un bărbat a decedat câteva ore mai târziu

Polițiștii Secției 6 Pașcani trebuie să stabilească cauzele care au dus la decesul unui bărbat din Botoșani, venit la soacra sa din Sirețel. Omul a decedat sâmbătă seara, după un conflict cu un amic de-al său. Cei doi se certaseră în jurul amiezii, iar la un momentdat chiar s-au lovit. Motivul scandalului este o sumă de bani pe care victima ar fi datorat-o unui prieten.

Polițiștii spun că Ștefan Cirimpei, de 50 de ani, venise la soacra sa din Sirețel pentru a o ajuta la treburile gospodărești. Acolo a ajuns și Vasile Asiminicesei, de 47 de ani. Între cei doi a avut loc o discuție, finalizată cu câteva lovituri primite de bărbatul de 50 de ani. La mijloc ar fi vorba de 2000 de euro, primiți de Ștefan Cirimpei de la Vasile Asiminicesei pentru a-i aduce o mașină din străinătate. Cum acest lucru nu s-a mai întâmplat omul venise să îi ceară socoteală.

Advertisements

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili dacă bărbatul de 50 de ani a decedat în urma loviturilor sau din alte cauze. Menționăm că decesul a survenit la câteva ore de la conflict. La o primă verificare pe corpul victimei, mai exact în zona capului s-au găsit leziuni minore.    

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

A fost răpită sau a fugit? O fată de 15 ani din Grajduri s-a urcat în taxi și dusă a fost

Redacția

Proiectil exploziv și grenade antitanc ridicate de la postul de Poliție din Mircești și de pe un teren viran din Stolniceni Prăjescu

Redacția

Singura femeie din trupa de „mascaţi” a Poliţiei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site