RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Moarte suspectă la Sirețel: Lovit de un amic căruia îi datora 2000 de Euro un bărbat a decedat câteva ore mai târziu

Polițiștii Secției 6 Pașcani trebuie să stabilească cauzele care au dus la decesul unui bărbat din Botoșani, venit la soacra sa din Sirețel. Omul a decedat sâmbătă seara, după un conflict cu un amic de-al său. Cei doi se certaseră în jurul amiezii, iar la un momentdat chiar s-au lovit. Motivul scandalului este o sumă de bani pe care victima ar fi datorat-o unui prieten.

Polițiștii spun că Ștefan Cirimpei, de 50 de ani, venise la soacra sa din Sirețel pentru a o ajuta la treburile gospodărești. Acolo a ajuns și Vasile Asiminicesei, de 47 de ani. Între cei doi a avut loc o discuție, finalizată cu câteva lovituri primite de bărbatul de 50 de ani. La mijloc ar fi vorba de 2000 de euro, primiți de Ștefan Cirimpei de la Vasile Asiminicesei pentru a-i aduce o mașină din străinătate. Cum acest lucru nu s-a mai întâmplat omul venise să îi ceară socoteală.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili dacă bărbatul de 50 de ani a decedat în urma loviturilor sau din alte cauze. Menționăm că decesul a survenit la câteva ore de la conflict. La o primă verificare pe corpul victimei, mai exact în zona capului s-au găsit leziuni minore.    

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

„Am eu grijă de tine şi de familia ta, ştiu unde locuieşti“! Așa i-a strigat un bărbat unui polițist din Miroslovești

Redacția

Liderul unei rețele infracționale și autorul unor fraude informatice au fost capturați în România și vor fi extrădaţi în SUA

Redacția

Bărbat dispărut din Iași de două săptămâni

Redacția
Încarcă...