NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Mișcarea Populară răspunde acuzațiilor formulate de PSD Pașcani

Miscarea Populara Iasi a luat act de declaratiile celor de la PSD Pascani si le recomanda, pe viitor, ca inainte de a da publicitatii astfel de comunicate sa se uite la colegii de partid de la Iasi si sa le faca aceleasi recomandari si iesenilor.

 

Nu cred ca mai este nevoie sa subliniem ipocrizia si demagogia celor de la PSD si sa le aducem aminte de multitudinea de panglici taiate si de inaugurarile festive facute cu putin timp inainte de campanie si in campanie, cu precadere la investitiile facute din fonduri publice.

Consideram ca pascanenii nu au ce sa reclame intrucat MP Pascani nu este in campanie si nici in precampanie, ci doar ofera o serie de informatii care sa clarifice diverse aspecte din viata de zi cu zi a comunitatii.

 

La randul nostru recomandam pascanenilor satui de politica ineficienta si distructiva din ultimii ani a PSD Pascani, sa sanctioneze deciziile si actiunile reprezentantilor acestui partid si sa vina sa se inscrie in Miscarea Populara.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Liceul Teoretic ”Miron Costin” Pașcani, reprezentat în Parlamentul European de la Bruxelles

Redacția

Camion distrus de flăcări

Redacția

Admiterea la studii preuniversitare (clasa a IX-a, casa a X-a și învățământ profesional) în România pentru candidații din Republica Moldova, Ucraina, Albania, Macedonia, Serbia, Ungaria și diaspora, anul școlar 2020 – 2021

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site