NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Minorul din Ruginoasa care a furat din biserica Sf. Vineri, reținut pentru tâlhărie după ce a furat telefonul unei tinere

Tânărul de 16 ani din Ruginoasa cercetat pentru comiterea a două furturi din biserica Sf. Vineri din Pașcani, a comis ieri o tâlhărie. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și urmează ca astăzi să îl prezinte în fața procurorilor.

 

  

 Ieri după amiază, în jurul orelor 15.00, polițiștii au fost sesizați despre o tâlhărie. Victima, o tânără de 15 ani, a reclamat faptul că i-a fost furat telefonul, în timp ce vorbea la el, pe o stradă din Ruginoasa. Cel suspect a oprit-o, i-a pus mâna în gât și i-a furat telefonul, după care a fugit. Victima îl cunoștea pe cel bănuit și a oferit informațiile polițiștilor.

 ”Persoana bănuită a fost identificată. Asupra lui s-a găsit și telefonul, despre care victima a spus că îi aparține. Minorul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat astăzi cu măsuri legale în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

 Tânărul de 16 ani se numește Petronel Paul T. El este cercetat și în dosarul de furt calificat deschis de polițiști ca urmare a furtului din biserica Sf. Vineri.

Advertisements

Related posts

Un autoturism și o combină implicate într-un accident între Conțești și Heci

Marius Parteni

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, după ce a sărit din tren în Gara Pașcani

Oana Cordoneanu

Un polițist bolnav de COVID-19, în stare gravă. Sindicatul reclamă amânarea internării

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site