RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Minori sancționați după ce au vandalizat mobilierul din Parcul Peștișorul. Părinții acestora au primit și ei 500 lei amendă

Bănci și coșuri de gunoi smulse și răsturnate din locurile unde au fost amplasate. În acest fel, tot mai mulți tineri renunță la bunul simț și își “varsă” nervii, frustrările și teribilismul pe mobilierul urban de pe insulița din Parcul Peștișorul.

  

Luni, 12 octombrie, în jurul orei 20.00 polițiștii locali au surprins autorii acestei fapte, doi minori. Aceștia sunt Alexandru B. în vârstă de 15 ani din satul Cozmești, comuna Stolniceni Prăjescu, și Constantin R. de 14 ani, din Pașcani. Tinerii au fost sancționați contravențional cu amendă de 100 lei.

 „Au fost chemați și părinții minorilor, în prezența lor fiind luată măsura sancționării. Și lor li s-a aplicat sancțiune contravențională pentru neluarea măsurilor necesare de a împiedica minorii de la fapte de vagabondaj. Amenda stabilită este de 500 lei”, ne-a declarat Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale.

În această dimineață mobilierul stradal a fost pus la loc de angajații Gospodăriei Comunale. 

Tinerii au recunoscut fapta și o regretă. Unul dintre ei le-a spus părinților că pleacă la un coleg să învețe la limba latină, însă a ajuns în Parcul Municipal.  

Și anul trecut, în aceeași perioadă, șeful Poliției Locale trăgea un semnal de alarmă asupra unor astfel de fapte, însă tinerii continuă să își bată joc de mobilierul stradal.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Biserica Sfânta Vineri a fost prădată sâmbătă seara. Autorul a fost prins! (VIDEO)

Teona Gherasim

Tânărul care amenința că se sinucide a fost salvat de personalul medical și un polițist!

Redacția

Acțiune pe linie de pază a polițiștilor pășcăneni. O societate din municipiu a fost sancționată cu 2000 lei

Redacția
Încarcă...