RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mihai Dediu a demisionat din conducerea Clubului Sportiv Municipal Pașcani

Consilierul social democrat Mihai Dediu și-a dat ieri demisia din funcția de administrator al Clublui Sportiv Municipal Pașcani. Decizia a fost luată după o discuție avută în cadrul Consiliului de Administrație pe tema modificării Regulamentului de organizare și funcționare a CSM Pașcani.

Este vorba despre articolul 18.1 din documentul amintit, în care se stipulează procedura de selecție pentru ocuparea funcției de manager al clubului sportiv. Dacă în varianta anterioară de procedură de selecție se ocupa Consiliul de Administrație al CSM Pașcani, după ce procedura de selecție anterioară nu s-a finalizat din cauza suspiciunilor de încălcare a legii, acum această responsabilitate de organizare a concursului este transferată la Primăria Municipiului Pașcani.

Până la realizarea concursului, prin dispoziție de primar, pe o perioadă de maxim 6 luni de zile se va numi un manager interimar.

Aceste modificări adoptate cu majoritatea membrilor din Consiliul de Administrație l-au deranjat pe Mihai Dediu care a notat pe hotărârea adoptată că demisionează din funcție începând cu 1 februarie 2022. Conform acestei note, Dediu consideră nejustificată modificarea regulamentului amintit.

  

Cel mai probabil, în prima ședință de Consiliu Local se va lua act de demisia sa și se va vacanta postul, urmând ca aleșii locali să desemneze pe altcineva în locul său.

Related posts

Ce se întâmplă cu sediile RAGCL și Prest Serv Apa? Cine le va folosi după falimentul celor două societăți!

Răzvan Grecu

CLP Ecoserv anunță majorarea prețurilor la transportul public începând cu luni 12 septembrie

Răzvan Grecu

Noutăți legate de Autostrada A7: Tronsoanele Suceava-Pașcani şi Suceava-Siret vor intra în faza întocmirii proiectului tehnic și studiului de fezabilitate

Redacția
Încarcă...