NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară venea vânătă la spectacole: „Nu este niciun accident, mi-a spus că soțul ei, Codrin Nicoară, este foarte violent”

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară venea vânătă la spectacole, iar colegii ei spun că nu poate fi vorba despre un accident. Una dintre colegele artistei a declarat că a văzut-o de nenumărate ori cu vânătăi pe corp. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că Maria Macsim Nicoară i-ar fi spus că soțul ei este foarte agresiv

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară venea vânătă la spectacole. Asta susțin colegii artistei. Mai mult decât atât, toți spun că nu este vorba despre niciun accident și cred că femeia a fost agresată sau împinsă pe scări de soțul ei, de Codrin Nicoară. Anchetatorii nu sunt însă la fel de convinși și încă adună probe. Totuși, întreaga poveste pare mai degrabă desprinsă dintr-un film polițist. Un film polițist pe placul lui Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei. Apropiații familiei au spus că Nicoară era pasionat de filmele polițiste, de acțiune și de cărțile din aceeași categorie. Desigur, totul poate fi o simplă coincidență. Totuși, ce s-a întâmplat în casa familiei Macsim-Nicoară în urmă cu mai bine de trei săptămâni?

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară le povestea colegilor că soțul ei, Codrin Nicoară, este violent

Reporterii BZI au discutat cu mai multe persoane din anturajul artistei, inclusiv cu membrii familiei acesteia. Nimeni nu crede înr-un accident. Motivul? În majoritatea cazurilor nimeni nu crede în accident din cauza discuțiilor pe care le-au avut cu Maria Macsim Nicoară, înainte de „accident”. Una dintre colegele artistei a discutat cu reporterii BZI și a relatat câteva întâmplări delicate. A observat de multe ori semne de violență pe corpul femeii, urme mascate discret.

„Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent…Jur că mi-a spus asta…Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct…”, a spus una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară.

  

Continuarea pe bzi.ro

Advertisements

Related posts

Accident cu două victime la Vânători Neamț. Pompierii au intervenit de urgență!

Redacția

Senat: Minorii până în 16 ani nu mai au voie să intre neînsoţiţi în cluburi, baruri şi discoteci

Redacția

2.500 de angajați disponibilizați la CFR Marfă

Redacția
Încarcă...